Skip to main content

Ontdek het onbenutte Potentieel van Jouw Team

Ik geloof dat positieve verandering begint met geïnspireerde teams. Met mijn teamcoaching-traject help ik bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld het nog onbenutte potentieel uit hun team te halen. De kracht van transformatie begint bij de mensen die samenwerken aan een gemeenschappelijk doel.

Waarom Teamcoaching?

  • Jullie lopen vast in de communicatie.
  • Jullie halen niet het gewenste resultaat.
  • Jullie gaan conflicten uit de weg.
  • Jullie ervaren weinig verbondenheid.

Samen Sterker

Het teamcoaching-traject is ontworpen om jouw team te versterken en te verenigen in de missie om impact te maken. De kracht van samenwerking en de synergie ontstaat wanneer individuen met diverse vaardigheden en achtergronden samenkomen.

Samen met ervaren, toegewijde begeleiders inspireer en motiveer ik jouw team. Wij helpen jou bij het definiëren van duidelijke doelen. Deze ondersteunen niet alleen de groei van jouw bedrijf, maar deze dragen ook bij aan een positieve impact op de wereld om ons heen.

Duurzame Resultaten

Impact maken is niet alleen een korte-termijn doel; het is een lange termijn commitment. Onze teamcoaching richt zich op duurzame resultaten, waarbij we de groei van je team koppelen aan de missie van jullie bedrijf.

Aanpak

Fase 1: Vier teamsessies (vier dagdelen)

  1. Start met een analyse: Een grondig onderzoek van de huidige staat van jouw team.
  2. De eerste teamcoaching sessies staan in het teken van de eerste bewustwording van de huidige staat. Wij reflecteren jullie sterke punten en de gewenste verbetering.
  3. Tijdens deze sessies ontstaat de gewenste staat zowel op de harde als de zachte kant.

Fase 2 (optioneel): Realisatiebegeleiding (acht sessie = acht dagdelen)
Samen zetten we de strategie om in actie, waarbij we praktische hulpmiddelen en ondersteuning bieden om duurzame verandering te bewerkstelligen, door middel van:

  1. Teamcoaching op gedrag en patronen.
  2. Proces begeleiding naar de gewenste veranderingen.

De unieke behoeften van jouw team staan centraal, met een op maat gemaakt programma dat gericht is op (inhoudelijke) groei en samenwerking.

Ben jij er klaar voor om de kracht van jouw team te ontketenen en samen positieve impact te maken?

NEEM DAN KONTAKT MET MIJ OP

Ik vond het heel prettig om met Antje te werken. Mede dankzij Antje was iedereen in staat om open en eerlijk te zijn ook al kan dit af en toe best confronterend zijn. Er werd goed geluisterd, juiste vragen gesteld en af en toe ook gelachen. Dat is en blijft belangrijk in elke situatie. We hebben inzichten gekregen die concreter zijn en die we ook kunnen onderbouwen. Dit is wat mij betreft de basis voor verbeteren.

Rachel GroenenLeidinggevende, Loyalty Lab

Ik leerde Antje kennen toen zij eenmalig inviel bij een coachingtraject van ons MT. Het viel direct op hoe snel ze de groep op waarde wist te schatten. Ze motiveerde deze voor haar nieuwe groep direct tot nadenken en zij zorgde ervoor dat iedereen volop betrokken bleef. De juiste vragen op het juiste moment in een sfeer waar hard gewerkt wordt en waar ook af en toe gelachen mag worden. Ik was onder de indruk.

We leerden Antje echt goed kennen toen we haar gevraagd hadden om ons te ondersteunen bij het opstellen van ons business plan voor de komende vijf jaren. Antje bracht daarbij veel kennis in, nam een motiverende rol in tijdens de besprekingen en zorgde met scherpe vragen dat we het meeste uit iedere sessie haalden. Ze was van enorme toegevoegde waarde om de kennis en visie die wij in ons hoofd hadden te vertalen naar het plan. Antje denkt mee, stelt vragen, geeft advies en zorgt er bovendien zeker voor dat het proces blijft lopen.

Edward KerckhaertAlgemeen directeur, Schouten Techniek