Skip to main content

Ontdek het pad naar
jouw doelstelling

Bedrijfsrendement-scan

Een compleet en bewezen adviesrapport over wat jouw bedrijf nodig heeft om een hoger rendement te realiseren en te kunnen groeien.

Herken je dit?

 • Je hebt het gevoel dat er meer in je bedrijf zit dan dat er nu uitkomt.
 • Je bent continu op zoek naar verbetering.
 • Je vraagt je af of medewerkers nog steeds op de juiste plek zitten.
 • Je wilt meer inzicht in de sterkte en verbeterpunten van je organisatie.
 • Je bent hard aan het werk maar de resultaten vallen toch wat tegen.
 • Je mist een sparringpartner binnen je bedrijf waarmee je over je wensen richting de toekomst kan praten.

Hoe zou het voor je zijn als?

 • Je duidelijk zicht hebt op de sterkte en de verbeterpunten van je bedrijf.
 • Je weet wat je als eerste zou moeten oppakken om dichter bij je doelen te komen.
 • Je weet hoe je meer plezier uit je werk en je bedrijf kan halen.
 • Je de blinde vlekken kent van de organisatie en van jezelf.
 • Je aandacht kan schenken aan die dingen waar je enthousiast van wordt.

Dat is mogelijk als:
Je de bedrijfsrendement-scan doet. Een analyse die je inzicht geeft in verschillende aspecten van je bedrijf.

1. Personeel en hoe men met elkaar omgaat
2. Kracht van de organisatie
3. Klantgerichtheid van de organisatie
4. Resultaatgerichtheid en structuur van de organisatie

Praktische informatie:

 • Iedere MT- of Directie-lid (max. 4 personen) beantwoordt 96 stellingen. Het gaat daarbij om vragen over diverse aspecten van jouw organisatie. Deze worden beantwoord met een cijfers (tussen 1 en 4). Dit cijfer geeft aan in hoeverre het betreffende onderwerp voldoende aanwezig is in de organisatie. Het invullen van de stellingen duurt ca. 30 minuten.
 • Gebaseerd op jullie antwoorden, stel ik de analyse op. Hierbij besteed ik aandacht aan de sterktes en zwaktes van de organisatie, de bedrijfscultuur en de aanwezige (management)rollen binnen jullie bedrijf. Tevens analyseer ik de onderlinge samenhang. Dus welke invloed hebben de bedrijfscultuur en het gedrag van mensen binnen je organisatie op het uiteindelijke rendement? En, wellicht nog belangrijker, wat moet je doen om het rendement duurzaam te verhogen?
 • Tijdens de presentatie, bespreken wij samen met het MT/Directie de uitkomsten. (presentatie en gesprek ca. 2-3 uur)
Meer informatie

Deze analyse levert
jou het volgende op

 • Je weet precies welk onderdeel van je organisatie aandacht nodig heeft.
 • Je krijgt inzicht in hoe jullie als MT/Directie naar alle aspecten van de organisatie kijken. En hoe jullie perspectieven verschillen.
 • Je krijgt een duidelijk beeld van waar je staat met je organisatie. Dat geeft rust, vertrouwen en richting. Ook voor de andere mensen in de organisatie.

De investering voor de
bedrijfsrendement-scan:

 

€ 1.997,-

exclusief 21% BTW.

Inclusief test (max. 4 personen), scan, analyse, advies, presentatie en faciliteren van een producief directie/MT-gesprek.

Boek nu

Wij hebben Antje ervaren als een professionele, gemotiveerde en strategische business consultant. De bedrijfsscan heeft ons onverwachte inzichten gegeven. Met een duidelijk model en helder geschreven analyse heeft Antje ons voorzien van goede adviezen op het gebied van managementvaardigheden, gedrag en het nog meer optimaliseren van de bedrijfscultuur. Het heeft ons meer dan genoeg input opgeleverd waar we absoluut mee aan de slag gaan.

Susan KoendersDirecteur, Cocon Print & Fulfilment

De bedrijfsanalyse van Skip a Stone was scherp, accuraat en gaf ons een hoop waardevolle en heldere inzichten. Naast dat de analyse een aantal gevoelens bevestigde, gaf deze ook een paar 'blinde vlekken' aan die mij als ondernemer en ons als organisatie zeker verder helpen te groeien. De voorbereiding en nabespreking van de analyse waren duidelijk en goed georganiseerd. Antje is vriendelijk en professioneel, en heeft een schat aan kennis en ervaring.
Ze is scherp en heeft een sterke intuïtie. Ze is niet bang om af en toe te 'prikken' en weet de situatie goed te verwoorden. Samen hielp ze ons de analyse te interpreteren en vervolgstappen te definiëren.

We hebben de bedrijfsanalyse gedaan ter voorbereiding van een organisatie-ontwikkelingstraject en dat sloot erg goed aan. Aanrader dus!

Patrique ZamanFounder & CEO, Avy