Skip to main content

Ware kracht komt
van binnenuit

Over mij

Een gezonde organisatie groeit
van binnenuit en blijft wendbaar

Ik geloof dat iedereen een overvloed aan kwaliteiten heeft. Maar er zijn vaak zoveel verwachtingen waaraan wij denken te moeten voldoen. Daardoor komen mensen maar al te vaak op een plek in een organisatie terecht waar zij niet tot hun recht komen. Ik vind dat zonde. Voor henzelf en voor de organisatie.

Misschien voor sommige een minder gebruikelijke combinatie maar ik heb als sterk analytische, bedrijfsgeöriënteerde professional ook veel oog voor de mens. Ik ben opgeleid in de financiele sector en word blij van cijfers en budgetten. Maar ik heb ook een grote passie voor persoonlijke ontwikkeling en ben van nature nieuwsgierig. Hierdoor snáp ik hoe mensen zich kunnen voelen in een veranderende omgeving, waarin ook hun rol verandert. Dat geeft mij een grote voorsprong in mijn werk.

En omdat ik mij al jarenlang bezighoud met veranderingsprocessen en dynamiek in organisaties ken ik ook de potentie van verschillende tools, beslissingen en keuzes. Dit alles helpt mij om oplossingen en mogelijkheden te vinden om verder te komen, wat zich ook aandient.

Hoe ziet jouw toekomstbestendige organisatie eruit? En wat is nodig om gewenste veranderingen in gang te zetten?

Of om in de metafoor te blijven van Skip a Stone (een steen over het water laten ketsen): aan welk water sta jij en welke stenen of steentjes moet je erin ketsen voor de juiste impact?

Wil je weten wat ik als management/ business consultant, coach of interim manager voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

Fantastisch efficiënt beschrijft Antje. Haar manier van omgaan met verschillende uitdagingen over verschillende afdelingen, culturen en medewerkers heen, met behoud van een sterke focus op Operational Excellence is indrukwekkend. Ik heb Antje een bedrijf van de grond af aan zien oprichten, waarbij ze verschillende kanalen in een nieuwe markt beheerst, personeel aanneemt en opleidt, terwijl ze de bedrijfsdoelstellingen met kalme gratie, warmte en integriteit realiseert.

Rachel Dixop LinkedIn

Wij hebben Antje ervaren als een professionele, gemotiveerde en strategische business consultant. De bedrijfsscan heeft ons onverwachte inzichten gegeven. Met een duidelijk model en helder geschreven analyse heeft Antje ons voorzien van goede adviezen op het gebied van managementvaardigheden, gedrag en het nog meer optimaliseren van de bedrijfscultuur. Het heeft ons meer dan genoeg input opgeleverd waar we absoluut mee aan de slag gaan.

Susan KoendersDirecteur, Cocon Print & Fulfilment

De bedrijfsanalyse van Skip a Stone was scherp, accuraat en gaf ons een hoop waardevolle en heldere inzichten. Naast dat de analyse een aantal gevoelens bevestigde, gaf deze ook een paar 'blinde vlekken' aan die mij als ondernemer en ons als organisatie zeker verder helpen te groeien. De voorbereiding en nabespreking van de analyse waren duidelijk en goed georganiseerd. Antje is vriendelijk en professioneel, en heeft een schat aan kennis en ervaring.
Ze is scherp en heeft een sterke intuïtie. Ze is niet bang om af en toe te 'prikken' en weet de situatie goed te verwoorden. Samen hielp ze ons de analyse te interpreteren en vervolgstappen te definiëren.

We hebben de bedrijfsanalyse gedaan ter voorbereiding van een organisatie-ontwikkelingstraject en dat sloot erg goed aan. Aanrader dus!

Patrique ZamanFounder & CEO, Avy

Met MKB Amsterdam staan we aan de vooravond van een bijzondere transitie. Ondernemers moeten de stappen gaan maken om toekomstbestendig te worden, duurzaamheid speelt hier een belangrijke rol in. Om dit voor elkaar te krijgen hebben wij de koppen bij elkaar gestoken. Dit is voorbereid en begeleid door Antje. Zij is in staat om onze commissie voor te bereiden om de strategische plannen te maken. Vol met passie en bijzonder veel kennis is zij in staat geweest om deze groep professionals sturing te geven. We zijn nu klaar om de grote transitie in te gaan zetten.

Jack StuifbergenVoorzitter commissie 'duurzaamheid‘ van MKB Amsterdam en directeur Breedweer Facilitaire Diensten

Antje is een ontwapende vrouw die een scherp organisatie-advies in zich heeft. Ze brengt Duitse Pünktlichkeit samen met Nederlands pragmatisme waar elke ondernemer zijn of haar voordeel mee doet.

Jelle HoogendoornEigenaar, Hoogendoorn Projectbeplanting