Skip to main content

“Culture eats strategy
for breakfast”

(Peter Drucker)

Consultancy

Ik help je graag om helder te krijgen waar je staat en duidelijkheid over de weg naar jouw doelstelling.

Je krijgt een gefundeerd inzicht in huidige en gewenste bedrijfsprocessen, managementvaardigheden, competenties, gedrag, drijfveren, werkcultuur en verhoudingen. Hieruit volgen ontwikkelperspectieven en een advies dat aansluit op de doelen van je organisatie.

Het advies is gebaseerd op wetenschappelijk ontwikkelde modellen en methoden zoals de bedrijfsrendement-scan van RendeMentorsscan en het Fitch model voor gedrag en motivatie analyse van het individu, teams en bedrijfscultuur:

Bedrijfsrendement-scan

De bedrijfsrendement-scan van RendeMentorsscan is gebaseerd op een combinatie van bedrijfskundige organisatiemodellen en een psychologisch analysemodel om gedrag en onderlinge interacties van mensen in kaart te brengen. Middels 96 vragen, die gaan over allerlei aspecten binnen de organisatie, krijg je hiermee inzicht in:
  • de kracht en sterke punten van je organisatie
  • hoe klantgericht je bent
  • het functioneren van je personeel en hoe men met elkaar omgaat
  • resultaatgerichtheid en structuur van je organisatie

Gedrag en motivatie analyse

Als gecertificeerde Fitch-consultant maak ik gebruik van het Fitch Model om te ontdekken wat iemand drijft en waarin iemand kan groeien, zowel persoonlijk als binnen een organisatie. Het Fitch Model is samen met de Universiteit Utrecht ontwikkeld. Het helpt persoonlijke stijlen, teamdynamiek én uitdagingen in kaart te brengen. En geeft heldere handvatten om selectiekeuzes te onderbouwen en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers én teams vorm te geven. Zodat je de juiste mensen op de juiste plek krijgt en je hen optimaal kunt inzetten.

Wil je meer weten of meteen al kort brainstormen over hoe we je uitdaging kunnen aanpakken? Bel of mail me gerust, ik denk graag met je mee!

Contact

Wij hebben Antje ervaren als een professionele, gemotiveerde en strategische business consultant. De bedrijfsscan heeft ons onverwachte inzichten gegeven. Met een duidelijk model en helder geschreven analyse heeft Antje ons voorzien van goede adviezen op het gebied van managementvaardigheden, gedrag en het nog meer optimaliseren van de bedrijfscultuur. Het heeft ons meer dan genoeg input opgeleverd waar we absoluut mee aan de slag gaan.

Susan KoendersDirecteur, Cocon Print & Fulfilment

De bedrijfsanalyse van Skip a Stone was scherp, accuraat en gaf ons een hoop waardevolle en heldere inzichten. Naast dat de analyse een aantal gevoelens bevestigde, gaf deze ook een paar 'blinde vlekken' aan die mij als ondernemer en ons als organisatie zeker verder helpen te groeien. De voorbereiding en nabespreking van de analyse waren duidelijk en goed georganiseerd. Antje is vriendelijk en professioneel, en heeft een schat aan kennis en ervaring.
Ze is scherp en heeft een sterke intuïtie. Ze is niet bang om af en toe te 'prikken' en weet de situatie goed te verwoorden. Samen hielp ze ons de analyse te interpreteren en vervolgstappen te definiëren.

We hebben de bedrijfsanalyse gedaan ter voorbereiding van een organisatie-ontwikkelingstraject en dat sloot erg goed aan. Aanrader dus!

Patrique ZamanFounder & CEO, Avy