Skip to main content

Samen ben
je sterker!

Partners

Samen ben je sterker! Daarvan ben ik overtuigd. Ik werk dan ook samen met verschillende partners om het beste resultaat voor jouw vraagstuk te kunnen behalen.

Met de volgende partners werk ik voor verschillende onderwerpen samen of deel ik kennis en ervaring:

DURVT

Duurzaam Verbeteren in Teams

Van klein denken is nog nooit iemand groot geworden. Daarom trekken zij een grote broek aan. Want zij hebben een grootse missie: een vitaal Nederland vol hoog presterende, innovatieve teams voor wie resultaten halen én werkplezier een tweede natuur is.

Ik ondersteun deze missie van DURVT van harte en heb mij laten certificeren op hun aanpak om elkaar te kunnen ondersteunen.

Meer weten? Neem contact met mij op of praat eens met de mensen van DURVT!

Durvt.nl

Contact

FITCH

Fitch bestaat uit een nieuwe generatie psychologen die mensen, teams en organisaties verder helpen in hun ontwikkeling. Zij staan bekend om hun persoonsgerichte, doortastende en concrete aanpak. Hun uitgangspunt is eenduidig: of je nu poortwachter of directeur bent; leef in overeenstemming met wat je in huis hebt. Daarvoor hanteren zij de ‘cut the crap’-methode. Dat proces noemen zij: ‘worden wie je bent’. Het resultaat? Zelfkennis. Zodat je weet welke keuzes je te maken hebt!

Ik ben gecertificeerd en gebruik Fitch met veel plezier.

Meer weten? Neem contact met mij op of praat eens met de mensen van Fitch!

Fitch.nl

Contact

RendeMentors

In de visie van RendeMentors zijn mensen, processen en organisaties met elkaar verbonden en continue in beweging. Aan de hand van speciaal ontwikkelde modellen en methoden

helpt RendeMentors organisaties bij het inzichtelijk maken van bedrijfsprocessen, managementvaardigheden, competenties, gedrag en drijfveren. Door het optimaliseren van de processen en het optimaal inzetten van het menselijk kapitaal, helpt RendeMentors organisaties bij het duurzaam verbeteren van het rendement.

Als partner van RendeMentors maak ik gebruik van de RendeMentorsscan.

rendementors.nl

Contact

ruttengoddijn

Ruttengoddijn is gedreven om ondernemers, bestuurders en leidinggevenden te helpen die een kans zien om hun organisatie anders te organiseren. Die los willen komen van traditionele hiërarchische structuren en geloven in vraaggericht organiseren. Waarbij het potentieel, probleemoplossend vermogen én ambitie van iedere medewerker wordt benut. En ook de collectieve energie en denkkracht wordt uitgedaagd. Het resultaat is een wendbare organisatie met meer medewerkers die betekenis vinden in hun werk.

Ik werk samen met ruttengoddijn als het gaat om dynamisch organiseren. Wij geven samen kennis sessies en bieden leiderschapsprogramma’s aan. Meer weten? Neem contact met mij op of praat eens met Marloes Rutten.

ruttengoddijn.nl

Contact